Ångerrätt, returer/byte/reklamation och återbetalningspolicy

Vår policy gällande ångerrätt, returer/byte/reklamation och återbetalning

Som konsument har du enligt Distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har fått varan. Detta kan göras utan någon särskild anledning. Det är dock viktigt att notera att denna ångerrätt och denna policy för öppet köp inte gäller för företag. För att vara berättigad till 14 dagars ångerrätt måste produkten och dess förpackning vara i ett i huvudsak oförändrat skick - det vill säga den ska vara oanvänd, oskadad och i ett skick som gör att den kan säljas till en ny kund utan prisavdrag. Du får undersöka varan noggrant, men den får inte användas, särskilt inte när det gäller klockor där skyddsplasten inte får avlägsnas. Det är viktigt att komma ihåg att vi följer Distans- och hemförsäljningslagen. Om du vill returnera din beställning ska du skicka med returfraktsedeln. Kom ihåg att varan måste vara i samma skick som när du fick den, och alla tillbehör och originalförpackningar ska vara med. Om din retur inte uppfyller dessa kriterier måste vi skicka tillbaka den till dig, och du ansvarar för frakt- och hanteringskostnaderna. Om du behöver returnera ett köp ska du skicka oss de nödvändiga uppgifterna som finns nedan via kontaktformuläret:

- E-postadress som köpet registrerades på
- Ordernummer
- Kundnamn
- Artikelnummer på de artiklar du vill returnera
- Orsak till retur 

Vi skickar dig en returfraktsedel via e-post inom 48 timmar efter att vi mottagit din returbegäran.

Om ett paket returneras till oss på grund av att det inte har hämtats eller mottagits av kunden tar vi ut en avgift på 300 kronor. Detta inkluderar kostnaden för att skicka paketet två gånger (fram och tillbaka) och hantering av varor.

Observera att vi inte behandlar byten. Om du vill byta en produkt måste du returnera den oönskade varan och göra en ny beställning för den produkt du vill ha. Vi kommer att utfärda en återbetalning för den returnerade varan.

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig när vi har mottagit och inspekterat din returnerade vara och meddelar dig om återbetalningen har godkänts eller avslagits. Du kan förvänta dig att få en fullständig återbetalning inklusive fraktkostnader inom 30 dagar. Om du har en obetald faktura ska du se till att uppdatera förfallodagen själv via Klarnas app. Återbetalningar görs i möjligaste mån med samma betalningsmetod som användes vid köpet. Vid partiella returer återbetalas endast värdet av de returnerade varorna. Om en beställning görs mot en obetald faktura kommer fakturan att annulleras.